HATAY / ANTAKYA - TOKİ Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi

2023-2024 Rehberlik

May

Okulumuzun eşit ağırlık öğrencileri ile Hatay Adliyesi'ne gezi düzenleyerek öğrencilerimize mesleki rehberlik sunduk. Gezide öğrencilerimiz bir ağır ceza mahkemesine tanık ederken aynı zamanda mahkeme arasında Hakime Hanım'a sorularını yöneltme fırsatı buldular. Öğrencilerimize gösterdikleri hoşgörü için kendilerine ve bizlere bu geziyi düzenleme fırsatı sunan yetkililere teşekkür ederiz.

Mrt

13/12/2023 tarihinde 12. sınıf öğrencilerimiz rehberlik servisimiz tarafından seçebilecekleri farklı meslekler hakkında bilgilendirilmiştir.

Mrt

08/12/2023 tarihinde 11. sınıf öğrencilerimiz rehberlik servisimiz tarafından, verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirilmiştir.

Mrt

12/10/2023 tarihinde okulumuzun yeni öğrencileri 9. sınıflarımıza rehberlik servisi tarafından, okul kuralları ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.